Over ons

5

Dick van der Zee, directeur/ eigenaar, startte in 1993 Tismo Folie in Enschede.
De eerste drie jaar leverde Tismo Folie zon- en warmtewerende en veiligheids foliën aan zowel bedrijven als particulieren. Hij legde daarmee de basis voor het huidige bedrijf.
 
Nederlandse partner van Haverkamp Duitsland

In 1996 werd er contact gelegd met de Duitse firma Haverkamp, wereldleider op het gebied van diverse beveiligingsfoliën.De slogan van deze internationale holding is ‘World of security technology and sun protection’. Tot op de dag van vandaag heeft Tismo Folie het agentschap voor PROFILON beveiligings foliën in Nederland.

Adviseurs

U kunt een beroep doen op de expertise van de adviseurs van Tismo Folie. Uw kantoor, bedrijfspand of particuliere woning wordt gecontroleerd op de zogeheten weak spots: de minder goed beveiligde plekken waar vandalen/terroristen graag gebruik van maken. In een rapportage kunnen wij aangeven waar glasbeveiliging,  een meerwaarde zou kunnen hebben. Uiteraard wordt er gekeken naar de functie van het gebouw en naar de eisen van de opdrachtgever. Betreft het inbraakbeveiliging of moet er zelfs beveiligd worden tegen eventuele aanslagen met explosieven? Indien gewenst kunnen wij u een advies uitbrengen over beveiliging van de beglazing/gevels. Ook adviseren wij over de meerwaarde van zon- en warmtewerende foliën.

Haverkamp Testcentrum

Tismo Folie heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het testcentrum van haar partner Haverkamp in Duitsland. Er worden seminars georganiseerd voor publieke en private beveiligingsexperts, alsmede architecten en ingenieursbureaus. Naast het informatieve programma zijn er demonstraties op het gebied van zonwerende foliën, maar ook beschermende foliën tegen inbraak en explosies. Er zijn ballistische proeven (schietproeven) op glas. Ook worden er explosies uitgevoerd, waarbij de meerwaarde van de beschermende foliën op beglazing duidelijk wordt. Deelname aan deze seminars is mogelijk na screening van de kandidaten en in overleg.

Montageteam

Tismo Folie heeft eigen VCA gecertificeerde montageteams. Zo worden de foliën op de meest efficiënte en correcte wijze aangebracht en kunnen wij u volledige garanties geven.